Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Santiago Bernabeu

  • Equip local: Reial Madrid .
  • Inaugurat: 1947.
  • Capacitat: 85.454 espectadors.
  • Esdeveniments esportius destacats: Final de la Copa d’Europa de 1957, 1969 i 1980, final de la Champions League de 2010 i la final del Mundial de 1982.
  • Ubicació: Avinguda de Concha Espina, 1, 28036, Madrid.

El Santiago Bernabéu és la seu d’un dels clubs més reeixits d’Europa. Amb nou títols europeus, el lloc del Reial Madrid a les altes esferes del futbol mundial està assegurat, i no hi podria haver un lloc més adequat perquè un club d’aquest tipus jugui.

El Santiago Bernabéu, inaugurat el 1947, ha estat renovat en dues ocasions , el 1982 i el 2001, per respondre a les ambicions dels galàctics. De fet, s’està fent una nova ampliació de l’estadi amb l’objectiu de poder incorporar un sostre retràctil.

L’estadi ha estat la llar de molts dels millors jugadors del món al llarg dels anys, amb jugadors com Ferenc Puskas, Zinedine Zidane , Sergio Ramos, Ronaldo Nazario o Cristiano Ronaldo (un dels màxims golejadors de la història) tots ells pavonejant-se al famós camp.

Encara que enfosquit per la capacitat del Camp Nou , el Santiago Bernabéu sempre ha estat una primera elecció a l’hora d’acollir esdeveniments futbolístics i, a causa del seu prestigi, és probable que ho faci en els propers anys.

Aquesta darrera temporada s’ha aprofitat per posar en marxa l’obra per sostre l’estadi. Un projecte que Florentino Pérez feia anys que volia fer i que permetrà al Reial Madrid fer un pas important en l’àmbit econòmic.

 325 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
error: El contingut està protegit!!