Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès UEFA SuperCup

AnyCampióSubcampió
2022Reial MadridEintracht Frankfurkt
2021ChelseaVila-real CF
2020Bayern de MunicSevilla FC
2019LiverpoolChelsea
2018Atlètic de MadridReial Madrid
2017Reial MadridManchester United
2016Reial MadridSevilla FC
2015FC BarcelonaSevilla FC
2014Reial MadridSevilla FC
2013Bayern de MunicChelsea
2012Atlètic de MadridChelsea
2011FC BarcelonaFC Porto
2010Atlètic de MadridInter de Milà
2009FC BarcelonaChakhtar Donetsk
2008Zenit de Sant PetersburgManchester United
2007AC MilanSevilla FC
2006Sevilla FCFC Barcelona
2005LiverpoolCSKA Moscou
2004València CFFC Porto
2003AC MilanFC Porto
2002Reial MadridFeyenoord Rotterdam
2001LiverpoolBayern de Munic
2000GalatasarayReial Madrid
1999LazioManchester United
1998ChelseaReial Madrid
1997FC BarcelonaBorussia Dortmund
1996Juventus de TurinParís Saint-Germain
1995Ajax AmsterdamReial Saragossa
1994AC MilanArsenal
1993ParmaAC Milan
1992FC BarcelonaWerder Bremen
1991Manchester UnitedEstrella Roja de Belgrado
1990AC MilanSampdoria
1989AC MilanFC Barcelona
1988FC MechelenPSV Eindhoven
1987FC PortoAjax Amsterdam
1986Estrella de BucarestDinamo de Kíev
1985
1984Juventus de TurinLiverpool
1983Aberdeen FCHamburg SV
1982Aston VillaFC Barcelona
1981
1980València CFNottingham Forest
1979Nottingham ForestFC Barcelona
1978RSC AnderlechtLiverpool
1977LiverpoolHamburg SV
1976RSC AnderlechtBayern de Munich
1975Dinamo de KíevBayern de Munich
1974
1973Ajax AmsterdamAC Milan

 215 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!