Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Trophee Des Champions

AnyCampióSubcampióResultat
2022París Saint-GermainNantes4-0
2021LilleParís Saint-Germain1-0
2020París Saint-GermainOlympique de Marsella2-1
2019París Saint-GermainStade Rennais2-1
2018París Saint-GermainMónaco4-0
2017París Saint-GermainMónaco2-1
2016París Saint-GermainOlympique de Lyon4-1
2015París Saint-GermainOlympique de Lyon2-0
2014París Saint-GermainEA Guingamp2-0
2013París Saint-GermainGirondins de Burdeos2-1
2012Olympique de LyonMontpellier2-2 ; 4-2 p
2011Olympique de MarsellaLille5-4
2010Olympique de MarsellaParís Saint-Germain0-0 ; 5-4 p
2009Girondins de BurdeosEA Guingamp2-0
2008Girondins de BurdeosOlympique de Lyon0-0 ; 5-4 p
2007Olympique de LyonSochaux2-1
2006Olympique de LyonParís Saint-Germain1-1 ; 5-4 p
2005Olympique de LyonAuxerre4-1
2004Olympique de LyonParís Saint-Germain1-1 ; 7-6 p
2003Olympique de LyonAuxerre2-1
2002Olympique de LyonLorient5-1
2001NantesRacing Estrasburgo4-1
2000MónacoNantes0-0 ; 6-5 p
1999NantesGirondins de Burdeos1-0
1998París Saint-GermainLens1-0
1997MónacoNiza5-2
1996No es va Disputar
1995París Saint-GermainNantes2-2 ; 6-5 p

 121 total views,  2 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!