Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Supercoppa Italia

Palmarès de la Supercopa d’Itàlia

AnyCampióSubcampióResultat
2021Inter de MilanJuventus2-1
2020Juventus de ToríNapoli2-0
2019LazioJuventus de Torí3-1
2018Juventus de ToríAC Milan1-0
2017LazioJuventus de Torí3-2
2016AC MilanJuventus de Torí1-1; 4-3 p
2015Juventus de ToríLazio2-0
2014NapoliJuventus de Torí2-2; 8-7 p
2013Juventus de ToríLazio4-0
2012Juventus de ToríNapoli4-2 ts
2011AC MilanInter de Milà2-1
2010Inter de MilàRoma3-1
2009LazioInter de Milan2-1
2008Inter de MilanRoma2-2; 8-7 p
2007RomaInter de Milan1-0
2006Inter de MilanRoma4-3
2005Inter de MilanJuventus4-3 ts
2004AC MilanLazio3-0
2003Juventus de TurinAc Milan1-1; 5-4 p
2002Juventus de TurinParma2-1
2001RomaFiorentina3-0
2000LazioInter de Milan2-1
1999ParmaAc Milan2-1
1998LazioJuventus de Turin2-1
1997Juventus de TorinVicenze Calcio3-0
1996FiorentinaAC Milan2-1

 207 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!