Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Supercopa Espanyola

TemporadaCampióSubCampió
2022Reial MadridAthletic Club
2021Athletic ClubFC Barcelona
2020Real MadridAtlético de Madrid
2018FC BarcelonaSevilla FC
2017Real MadridFC Barcelona
2016FC BarcelonaSevilla FC
2015Athletic ClubFC Barcelona
2014Atlético de MadridReal Madrid
2013FC BarcelonaAtlético de Madrid
2012Real MadridFC Barcelona
2011FC BarcelonaReal Madrid
2010FC BarcelonaSevilla FC
2009FC BarcelonaAthletic Club
2008Real MadridValencia CF
2007Sevilla FCReal Madrid
2006FC BarcelonaRCD Espanyol
2005FC BarcelonaReal Betis
2004Real ZaragozaValencia CF
2003Real MadridRCD Mallorca
2002RC DeportivoValencia CF
2001Real MadridReal Zaragoza
2000RC DeportivoRCD Espanyol
1999Valencia CFFC Barcelona
1998RCD MallorcaFC Barcelona
1997Real MadridFC Barcelona
1996FC BarcelonaAtlético de Madrid
1995RC DeportivoReal Madrid
1994FC BarcelonaReal Zaragoza
1993Real MadridFC Barcelona
1992FC BarcelonaAtlético de Madrid
1991FC BarcelonaAtlético de Madrid
1990Real MadridFC Barcelona
1989
1988Real MadridFC Barcelona
1987
1986
1985Atlético de MadridFC Barcelona
1984
1983FC BarcelonaAthletic Club
1982Real SociedadReal Madrid

 130 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!