Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Supercopa Argentina

EdicióCampió
2012Arsenal 0-0 (4-3) Boca
2013Vélez 1-0 Arsenal
2014Huracà 1-0 River
2015Sant Llorenç 4-0 Boca
2016Lanús 3-0 River
2017River 2-0 Boca
2018Boca 0-0 (6-5) Rosari Central
2019*River 5-0 Racing
2020No es va disputar**
2021Per disputar

*Havia de disputar-se el 2020, però es va postergar per al 2021 per la pandèmia de coronavirus.

 ** Boca estava classificat com a campió de la Superlliga 2019/20, però en postergar-se la Copa Argentina per al 2021 per la pandèmia de coronavirus, no hi va haver rival per dur-la a terme

 95 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!