Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares SerieA Tim

TemporadaGuanyadorsSegons
2021/2022 MilanInter de Milà
2020/2021Inter de MilàMilan
2019/2020JuventusInter de Milà
2018/2019JuventusNàpols
2017/2018JuventusNàpols
2016/2017JuventusRoma
2015/2016JuventusNàpols
2014/2015JuventusRoma
2013/2014JuventusRoma
2012/2013JuventusNàpols
2011/2012JuventusMilan
2010/2011MilanInter de Milà
2009/2010Inter de MilàRoma
2008/2009Inter de MilàJuventus
2007/2008Inter de MilàRoma
2006/2007Inter de MilàRoma
2005/2006Inter de MilàRoma
2003/2004MilanRoma
2002/2003JuventusInter de Milà
2001/2002JuventusRoma
2000/2001RomaJuventus
1999/2000LazioJuventus
1998/1999MilanLazio
1997/1998JuventusInter de Milà

 134 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!