Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Pilota d’or

ANY GUANYADORSEGONTERCER
2021Messi(Paris Saint Germain)Robert Lewandowski(Bayern Munic)Jorginho(ChelseaFC)
2020 NO ENTREGAT PER COVID-19 NO ENTREGAT PER COVID-19NO ENTREGAT PER COVID-19
2019Messi (Barcelona)Van Dijk (Liverpool)Cristiano Ronaldo (Juventus)
2018Luka Modric (Reial Madrid)Cristiano Ronaldo (Juventus)Griezmann (Atlètic)
2017Cristiano Ronaldo (Reial Madrid)Messi (Barcelona)Neymar (PSG)
2016Cristiano Ronaldo (Reial Madrid)Messi (Barcelona)Griezmann (Atlètic de Madrid)
2009Messi (Barcelona)Cristiano Ronaldo (Reial Madrid)Xavi (Barcelona)
2008Cristiano Ronaldo (Manchester United)Messi (Barcelona)Torres (Liverpool)
2007Kaká (Milan)Cristiano Ronaldo (Manchester Utd.)Messi (Barcelona)
2006Cannavaro (Reial Madrid)Buffon (Juventus)Henry (Arsenal)
2005Ronaldinho (Barcelona)Lampard (Chelsea)Gerrard (Liverpool)
2004Xevtxenko (Milan)Deco (Barcelona)Ronaldinho (Barcelona)
2003Nedved (Juventus)Henry (Arsenal)Maldini (Milan)
2002Ronaldo (Reial Madrid)Roberto Carlos (Reial Madrid)Kahn (Bayern)
2001Owen (Liverpool)Raúl (Reial Madrid)Kahn (Bayern)
2000Figo (Reial Madrid)Zidane (Juventus)Xevtxenko (Milan)
1999Rivaldo (Barcelona)Beckham (Manchester Utd.)Xevtxenko (Milan)
1998Zidane (Juventus)Suker (Reial Madrid)Ronaldo (Inter)
1997Ronaldo (Inter)Mijatovic (Reial Madrid)Zidane (Juventus)
1996Sammer (B. Dortmund)Ronaldo (Barcelona)Shearer (Newcastle)
1995Weah (Milan)Klinsmann (Bayern)Litmanen (Ajax)
1994Stòitxkov (Barcelona)R. Baggio (Juventus)Maldini (Milan)
1993R. Baggio (Juventus)Bergkamp (Inter)Cantona (Manchester Utd.)
1992Van Basten (Milan)Stòitxkov (Barcelona)Bergkamp (Ajax)
1991Papin (Marsella)Savicevic (Estrella Vermella)
Pancev (Estrella Vermella)
Matthäus (Inter)
1990Matthäus (Inter)Schillaci (Juventus)Brehme (Inter)
1989Van Basten (Milan)Baresi (Milan)Rijkaard (Milan)
1988Van Basten (Milan)Gullit (Milan)Rijkaard (Milan)
1987Gullit (Milan)Futre (Atlètic)Butragueño (Reial Madrid)
1986Belanov (Dinamo Kíev)Lineker (Barcelona)Butragueño (Reial Madrid)
1985Platini (Juventus)Elkjaer (Hellas Verona)Schuster (Barcelona)
1984Platini (Juventus)Tigana (G. Bordeus)Elkjaer (Hellas Verona)
1983Platini (Juventus)Dalglish (Liverpool)Simonsen (Vejle)
1982Rossi (Juventus)Giresse (G. Bordeus)Boniek (Juventus)
1981Rummenigge (Bayern)Breitner (Bayern)Schuster (Barcelona)
1980Rummenigge (Bayern)Schuster (Barcelona)Platini (Saint-Étienne)
1979Keegan (Hamburg)Rummenigge (Bayern)Krol (Ajax)
1978Keegan (Hamburg)Krankl (Barcelona)Rensenbrink (Anderlecht)
1977Simonsen (B. Mönchengladbach)Keegan (Hamburg)Platini (Nancy)
1976Beckenbauer (Bayern)Rensenbrink (Anderlecht)Viktor (Dukla Praga)
1975Blokhin (Dinamo Kíev)Beckenbauer (Bayern)Cruyff (Barcelona)
1974Cruyff (Barcelona)Beckenbauer (Bayern)Deyna (Legia Varsòvia)
1973Cruyff (Barcelona)Zoff (Juventus)Müller (Bayern)
1972Beckenbauer (Bayern)Müller (Bayern)Netzer (B. Mónchengladbach)
1971Cruyff (Ajax)Mazzola (Inter)Best (Manchester Utd.)
1970Müller (Bayern)Moore (West Ham)Riva (Cagliari)
1969Rivera (Milan)Riva (Cagliari)Müller (Bayern)
1968Best (Manchster Utd.)B. Charlton (Manchester Utd.)Dzajic (Estrella Roja)
1967Albert (Ferencváros)B. Charlton (Manchester Utd.)J. Johnstone (Celtic)
1966B. Charlton (Manchester Utd.)Eusebi (Benfica)Beckenbauer (Bayern)
1965Eusebi (Benfica)Facchetti (Inter)Luis Suárez (Inter)
1964D. Law (Manchester Utd.)Luis Suárez (Inter)Amancio (Reial Madrid)
1963Yashin (Dinamo Moscou)Rivera (Milan)Greaves (Tottenham)
1962Masopust (Dukla Praga)Eusebi (Benfica)Schnellinger (Colònia)
1961Sívori (Juventus)Luis Suárez (Inter)Haynes (Fulham)
1960Luis Suárez (Barcelona)Puskas (Reial Madrid)Seeler (Hamburg)
1959Di Stéfano (Reial Madrid)Kopa (Stade Reims)Charles (Juventus)
1958Kopa (Reial Madrid)Rahn (Rot-Weiss Essen)Fontaine (Stade Reims)
1957Di Stéfano (Reial Madrid)Wright (Wolverhampton)Kopa (Reial Madrid)
Edwards (Manchester Utd.)
1956Matthews (Blackpool)Di Stéfano (Reial Madrid)Kopa (Reial Madrid)

 138 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!