Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Mundial de Fútbol

AnySeuCampióSubCampióResultat
1930UruguaiURUGUAIARGENTINA4-2
1934ItàliaITÀLIACHECOSLOVAQ.2-1 (prorroga)
1938FrançaITÀLIAHÚNGRIA4-2
1950BrasilURUGUAIBRASIL2-1
1954SuïssaALEMANYAHÚNGRIA3-2
1958SuèciaBRASILSUÈCIA5-2
1962XileBRASILCHECOSLOVAQ.3-1
1966AnglaterraANGLATERRAALEMANYA4-2 (prorroga)
1970MèxicBRASILITÀLIA4-1
1974AlemanyaALEMANYAHOLANDA2-1
1978ArgentinaARGENTINAHOLANDA3-1 (prorroga)
1982EspanyaITÀLIAALEMANYA3-1
1986MèxicARGENTINAALEMANYA3-2
1990ItàliaALEMANYAARGENTINA1-0
1994Estats UnitsBRASILITÀLIA0-0 (penalties)
1998FrançaFRANÇABRASIL3-0
2002Corea/ JapóBRASILALEMANYA2-0
2006AlemanyaITÀLIAFRANÇA1-1 (penalties)
2010Sud-àfricaESPANYAHOLANDA1-0 (prorroga)
2014BrasilALEMANYAARGENTINA1-0 (prorroga)
2018RússiaFRANÇACROÀCIA4-2
2022Catar

 147 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!