Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Lliga Argentina

TemporadaCampióSubcampió
2021River PlateDefensa y Justicia
2020Boca JuniorsRiver Plate
2019Racing ClubDefensa y Justicia
2018Boca JuniorsGodoy Cruz
2017Boca JuniorsRiver Plate
2016LanúsSan Lorenzo
2015Boca JuniorsSan Lorenzo
1990River PlateIndependiente
1989IndependienteBoca Juniors
1988Newell’s Old BoysSan Lorenzo
1987Rosario CentralNewell’s Old Boys
1986River PlateNewell’s Old Boys
1984Argentinos JuniorsFerro Carril Oeste
1983Vélez SarsfieldNewell’s Old Boys
1982Estudiantes La PlataTalleres Córdoba
1981IndependienteRacing Córdoba
1980Newell’s Old BoysIndependiente
1979Vélez SarsfieldAtl.Tucumán
1978Talleres CórdobaRacing Club
1977Newell’s Old BoysIndep. Rivadavia

 94 total views,  2 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!