Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Liga Portugal Bwin

TemporadaGUANYADOR
2021/22FC Porto # 30
2020/21Sporting # 19
2019/20FC Porto # 29
2018/19Benfica nº 37
2017/18FC Porto # 28
2016/17Benfica # 36
2015/16Benfica # 35
2014/15Benfica nº 34
2013/14Benfica # 33
2012/13FC Porto # 27
2011/12FC Porto # 26
2010/11FC Porto # 25
2009/10Benfica # 32
2008/09FC Porto # 24
2007/08FC Porto # 23
2006/07FC Porto # 22
2005/06FC Porto # 21
2004/05Benfica # 31
2003/04FC Porto # 20
2002/03FC Porto # 19
2001/02Sporting # 18
2000/01Boavista # 1
1999/00Sporting # 17
1998/99FC Porto # 18
1997/98FC Porto # 17
1996/97FC Porto # 16
1995/96FC Porto # 15
1994/95FC Porto # 14
1993/94Benfica # 30
1992/93FC Porto # 13
1991/92FC Porto # 12
1990/91Benfica # 29
1989/90FC Porto # 11
1988/89Benfica # 28
1987/88FC Porto # 10
1986/87Benfica # 27
1985/86FC Porto # 9
1984/85FC Porto # 8
1983/84Benfica # 26
1982/83Benfica # 25
1981/82Sporting # 16
1980/81Benfica # 24
1979/80Sporting # 15
1978/79FC Porto # 7
1977/78FC Porto # 6
1976/77Benfica nº 23
1975/76Benfica nº 22
1974/75Benfica nº 21
1973/74Sporting # 14
1972/73Benfica nº 20
1971/72Benfica # 19
1970/71Benfica nº 18
1969/70Sporting # 13
1968/69Benfica nº 17
1967/68Benfica nº 16
1966/67Benfica nº 15
1965/66Sporting # 12
1964/65Benfica nº 14
1963/64Benfica nº 13
1962/63Benfica nº 12
1961/62Deportivo # 11
1960/61Benfica nº 11
1959/60Benfica # 10
1958/59FC Porto # 5
1957/58Deportivo # 10
1956/57Benfica # 9
1955/56FC Porto # 4
1954/55Benfica # 8
1953/54Sporting # 9
1952/53Sporting # 8
1951/52Sporting # 7
1950/51Sporting # 6
1949/50Benfica # 7
1948/49Sporting # 5
1947/48Sporting # 4
1946/47Sporting # 3
1945/46Belenenses # 1
1944/45Benfica # 6
1943/44Sporting # 2
1942/43Benfica # 5
1941/42Benfica # 4
1940/41Sporting # 1
1939/40FC Porto # 3
1938/39FC Porto # 2
1937/38Benfica # 3
1936/37Benfica # 2
1935/36Benfica # 1
1934/35FC Porto # 1

 133 total views,  2 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!