Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares LaLiga

ANYCAMPIÓSUBCAMPIÓ
2021-2022Reial MadridBarcelona
2020-2021Atlètic de MadridReial Madrid
2019-2020Reial MadridBarcelona
2018-2019BarcelonaAtlètic de Madrid
2017-2018BarcelonaAtlètic de Madrid
2016-2017Reial MadridBarcelona
2015-2016BarcelonaReial Madrid
2014-2015BarcelonaReial Madrid
2013-2014Atlètic de MadridBarcelona
2012-2013BarcelonaReial Madrid
2011-2012Reial MadridBarcelona
2010-2011BarcelonaReial Madrid
2009-2010BarcelonaReial Madrid
2008-2009BarcelonaReial Madrid
2007-2008Reial MadridVila-real
2006-2007Reial MadridBarcelona
2005-2006BarcelonaReial Madrid
2004-2005BarcelonaReial Madrid
2003-2004ValènciaBarcelona
2002-2003Reial MadridReial Societat
2001-2002ValènciaDeportivo
2000-2001Reial MadridDeportivo
1999-2000DeportivoBarcelona
1998-1999BarcelonaReial Madrid
1997-1998BarcelonaAthletic
1996-1997Reial MadridBarcelona
1995-1996Atlètic de MadridValència
1994-1995Reial MadridDeportivo
1993-1994BarcelonaDeportivo
1992-1993BarcelonaReial Madrid
1991-1992BarcelonaReial Madrid
1990-1991BarcelonaAtlètic de Madrid
1989-1990Reial MadridValència
1988-1989Reial MadridBarcelona
1987-1988Reial MadridReial Societat
1986-1987Reial MadridBarcelona
1985-1986Reial MadridBarcelona
1984-1985BarcelonaAtlètic de Madrid
1983-1984AthleticReial Madrid
1982-1983AthleticReial Madrid
1981-1982Reial SocietatBarcelona
1980-1981Reial SocietatReial Madrid
1979-1980Reial MadridReial Societat
1978-1979Reial MadridSporting
1977-1978Reial MadridBarcelona
1976-1977Atlètic de MadridBarcelona
1975-1976Reial MadridBarcelona
1974-1975Reial MadridSaragossa
1973-1974BarcelonaAtlètic de Madrid
1972-1973Atlètic de MadridBarcelona

 239 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!