Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Guant d’or

Guanyadors del Premi Lev Yashin
Copa MundialPorter GuanyadorEquip
 Estats Units 1994Michel Preud’hommeBandera de Bèlgica Bèlgica
 França 1998Fabien BarthezBandera de França França
 Corea Japó 2002Oliver KahnBandera d'Alemanya Alemanya
 Alemanya 2006Gianluigi BuffonBandera de Italia Itàlia
Guanyadors del Premi Guant d’Or
Copa MundialPorter guanyadorEquip
 Sud-àfrica 2010Iker CasillasBandera de España Espanya
 Brasil 2014Manuel NeuerBandera d'Alemanya Alemanya
 Rússia 2018Thibaut CourtoisBandera de Bèlgica Bèlgica

 120 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!