Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Eredivisie

TemporadaGuanyadorsSegons
2021/2022AjaxPSV
2020/2021AjaxPSV
2019/2020Lliga Suspesa per COVID-19Lliga Suspesa Per COVID-19
2018/2019AjaxPSV
2017/2018PSVAjax
2016/2017FeyenoordAjax
2015/2016PSVAjax
2014/2015PSVAjax
2013/2014AjaxFeyenoord
2012/2013AjaxPSV
2011/2012AjaxFeyenoord
2010/2011AjaxTwente
2009/2010TwenteAjax
2008/2009AZTwente
2007/2008PSVAjax
2006/2007PSVAjax
2005/2006PSVAjax
2004/2005PSVAjax
2003/2004AjaxPSV
2002/2003PSVAjax
2001/2002AjaxPSV
2000/2001PSVFeyenoord
1999/2000PSVHeerenveen
1998/1999FeyenoordWillem B
1997/1998AjaxPSV
1996/1997PSVFeyenoord
1995/1996AjaxPSV
1994/1995AjaxRoda
1993/1994AjaxFeyenoord
1992/1993FeyenoordPSV
1991/1992PSVAjax
1990/1991PSVAjax
1989/1990AjaxPSV
1988/1989PSVAjax
1987/1988PSVAjax
1986/1987PSVAjax
1985/1986PSVAjax
1984/1985AjaxPSV
1983/1984FeyenoordPSV
1982/1983AjaxFeyenoord
1981/1982AjaxPSV
1980/1981AZAjax
1979/1980AjaxAZ
1978/1979AjaxFeyenoord
1977/1978PSVAjax
1976/1977AjaxPSV
1975/1976PSVFeyenoord
1974/1975PSVFeyenoord
1973/1974FeyenoordTwente

 121 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!