Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares DFL-SuperCup

ANYGUANYADORSUBCAMPIÓ
2022Bayern de MúnichRB Leipzig
2021Bayern de MúnichBorussia Dortmund
2020Bayern de MúnichBorussia Dortmund
2019Borussia DortmundBayern de Múnich
2018Bayern de MúnichEintracht Fráncfurt
2017Bayern de MúnichBorussia Dortmund
2016Bayern de MúnichBorussia Dortmund
2015VfL WolfsburgoBayern de Múnich
2014Borussia DortmundBayern de Múnich
2013Borussia DortmundBayern de Múnich
2012Bayern de MúnichBorussia Dortmund
2011Schalke 04Borussia Dortmund
2010Bayern de MúnichSchalke 04
1996Borussia Dortmund1. FC Kaiserslautern
1995Borussia DortmundBorussia M’Gladbach
1994Werder BremenBayern de Múnich
1993Werder BremenBayer Leverkusen
1992VfB StuttgartHannover 96
19911. FC KaiserslauternWerder Bremen
1990Bayern de Múnich1. FC Kaiserslautern
1989Borussia DortmundBayern de Múnich
1988Werder BremenEintracht Fráncfort
1987Bayern de MúnichHamburgo SV

 199 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!