Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares DFB Pokal

TemporadaGuanyadorsSegons
2021-2022LeipzigFreiburg
2020-2021Borussia DortmundLeipzig
2019/2020Bayern MunicBayer Leverkusen
2018/2019Bayern MunicLeipzig
2017/2018Eintracht de FrankfurtBayern Munic
2016/2017Borussia DortmundEintracht de Frankfurt
2015/2016Bayern MunicBorussia Dortmund
2014/2015WolfsburgBorussia Dortmund
2013/2014Bayern MunicBorussia Dortmund
2012/2013Bayern MunicStuttgart
2011/2012Borussia DortmundBayern Munic
2010/2011Schalke 04Duisburg
2009/2010Bayern MunicWerder Bremen
2008/2009Werder BremenBayer Leverkusen
2007/2008Bayern MunicBorussia Dortmund
2006/2007NurembergStuttgart
2005/2006Bayern MunicEintracht de Frankfurt
2004/2005Bayern MunicSchalke 04
2003/2004Werder BremenAlemanya
2002/2003Bayern MunicKaiserslautern
2001/2002Schalke 04Bayer Leverkusen
2000/2001Schalke 04Unió Berlín
1999/2000Bayern MunicWerder Bremen
1998/1999Werder BremenBayern Munic
1997/1998Bayern MunicDuisburg
1996/1997StuttgartCottbus
1995/1996KaiserslauternKarlsruher
1994/1995B. M’gladbachWolfsburg
1993/1994Werder BremenRW Essen
1992/1993Bayer LeverkusenHertha de Berlín
1991/1992Hannover 96B. M’gladbach
1990/1991Werder BremenColònia
1989/1990KaiserslauternWerder Bremen
1988/1989Borussia DortmundWerder Bremen
1987/1988Eintracht de FrankfurtBochum
1986/1987HamburgStuttg.Kickers
1985/1986Bayern MunicStuttgart
1984/1985UerdingenBayern Munic
1983/1984Bayern MunicB. M’gladbach
1982/1983ColòniaFortuna Köln
1981/1982Bayern MunicNuremberg
1980/1981Eintracht de FrankfurtKaiserslautern
1979/1980Fortuna DüsseldorfColònia
1978/1979Fortuna DüsseldorfHertha de Berlín
1977/1978ColòniaFortuna Düsseldorf
1976/1977ColòniaHertha de Berlín
1975/1976HamburgKaiserslautern
1974/1975Eintracht de FrankfurtDuisburg
1973/1974Eintracht de FrankfurtHamburg
1972/1973B. M’gladbachColònia
1971/1972Schalke 04Kaiserslautern
1970/1971Bayern MunicColònia
1969/1970OffenbachColònia
1968/1969Bayern MunicSchalke 04
1967/1968ColòniaBochum
1966/1967Bayern MunicHamburg
1965/1966Bayern MunicDuisburg
1964/1965Borussia DortmundAlemanya
1963/1964Monaco 1860Eintracht de Frankfurt
1962/1963HamburgBorussia Dortmund
1961/1962NurembergFortuna Düsseldorf
1960/1961Werder BremenKaiserslautern
1959/1960B. M’gladbachKarlsruher
1958/1959SW EssenNeunkirchen
1957/1958StuttgartFortuna Düsseldorf
1956/1957Bayern MunicFortuna Düsseldorf
1955/1956KarlsruherHamburg
1954/1955KarlsruherSchalke 04
1953/1954StuttgartColònia
1952/1953RW EssenAlemannia

 134 total views,  2 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!