Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmarès Copa del Rei

AnyCampióSubcampióResultatSeu
2022Real BetisValencia CF1-1 (5-4)ppLa Cartuja
2021 BarcelonaAthletic4-0La Cartuja
2020 Reial SocietatAthletic0-1La Cartuja
2019ValènciaBarcelona0-1Sevilla
2018BarcelonaSevilla5-0Madrid
2017BarcelonaAlabès3-1Madrid
2016BarcelonaSevilla2-0Madrid
2015BarcelonaAthletic1-3Barcelona
2014Reial MadridBarcelona0-1València
2013Atlètic de MadridReial Madrid0-1Madrid
2012BarcelonaAthletic3-0Madrid
2011Reial MadridBarcelona1-0València
2010SevillaAtlètic de Madrid2-0Barcelona
2009BarcelonaAthletic4-1València
2008ValènciaGetafe3-1Madrid
2007SevillaGetafe1-0Madrid
2006EspanyolSaragossa4-1Madrid
2005Real BetisCA Osasuna0-1Madrid
2004Reial SaragossaReial Madrid3-2Barcelona
2003RCD MallorcaRecreatiu3-0Elx
2002EsportiuReial Madrid0-1Madrid
2001Reial SaragossaCelta de Vigo3-1Sevilla
2000RCD EspanyolAtlètic0-1València
1999ValènciaAtlètic3-0Sevilla
1998BarcelonaRCD Mallorca1-1 (pp)València
1997BarcelonaReal Betis3-2Madrid
1996AtlèticBarcelona1-0Saragossa
1995EsportiuValència0-1Madrid
1994Reial SaragossaCelta de Vigo0-0 (pp)Madrid
1993Reial MadridReial Saragossa2-0València
1992AtlèticReial Madrid2-0Madrid
1991AtlèticRCD Mallorca1-0Madrid
1990BarcelonaReial Madrid2-0València
1989Reial MadridReial Valladolid1-0Madrid
1988BarcelonaReial Societat1-0Madrid
1987Reial SocietatAtlètic2-2 (pp)Saragossa
1986Reial SaragossaBarcelona1-0Madrid
1985AtlèticAthletic0-1Madrid
1984AthleticBarcelona1-0Madrid
1983BarcelonaReial Madrid0-1Saragossa
1982Reial MadridSporting de Gijón0-1Valladolid
1981BarcelonaSporting de Gijón3-1Madrid
1980Reial MadridCastella6-1Madrid
1979ValènciaReial Madrid2-0Madrid
1978BarcelonaLas Palmas3-1Madrid
1977Real BetisAthletic2-2 (pp)Madrid
1976AtlèticReial Saragossa1-0Madrid
1975Reial MadridAtlètic0-0 (pp)Madrid
1974Reial MadridBarcelona4-0Madrid
1973AthleticCastelló2-0Madrid
1972AtlèticValència0-1Madrid
1971BarcelonaValència4-3Madrid
1970Reial MadridValència3-1Barcelona
1969AthleticElx1-0Madrid
1968BarcelonaReial Madrid1-0Madrid
1967ValènciaAthletic0-1Madrid
1966Reial SaragossaAthletic2-0Madrid
1965AtlèticReial Saragossa1-0Madrid
1964Reial SaragossaAtlètic0-1Madrid
1963BarcelonaReial Saragossa3-1Barcelona
1962Reial MadridSevilla0-1Madrid
1961AtlèticReial Madrid3-2Madrid
1960AtlèticReial Madrid3-1Madrid
1959BarcelonaGranada4-1Madrid
1958AthleticReial Madrid2-0Madrid
1957BarcelonaRCD Espanyol1-0Barcelona
1956AthleticAtlètic0-1Madrid
1955AthleticSevilla1-0Madrid
1954ValènciaBarcelona3-0Madrid
1953BarcelonaAthletic0-1Madrid
1952BarcelonaValència4-2Madrid
1951BarcelonaReial Societat3-0Madrid
1950AthleticReial Valladolid4-1Madrid
1949ValènciaAthletic1-0Madrid
1948SevillaCelta de Vigo4-1Madrid
1947Reial MadridRCD Espanyol2-0La Corunya
1946Reial MadridValència3-1Barcelona
1945AthleticValència3-2Barcelona
1944AthleticValència2-0Barcelona
1943AthleticReial Madrid1-0Madrid
1942BarcelonaAthletic4-3Madrid
1941ValènciaRCD Espanyol3-1Madrid
1940RCD EspanyolReial Madrid3-2Madrid
1939SevillaRacing de Ferrol6-2Barcelona
1938No es va jugar
1937No es va jugar
1936Reial MadridBarcelona0-1València
1935SevillaSabadell3-0Madrid
1934Reial MadridValència0-1Barcelona
1933AthleticReial Madrid0-1Barcelona
1932AthleticBarcelona1-0Madrid
1931AthleticReal Betis3-1Madrid
1930AthleticReial Madrid3-2Barcelona
1929RCD EspanyolReial Madrid0-1València
1928BarcelonaReial Societat3-1Santander
1927R. Unió d’IrunSorres Getxo1-0Saragossa
1926BarcelonaAtlètic3-2València
1925BarcelonaSorres Getxo2-0Sevilla
1924R. Unió d’IrunReial Madrid1-0Sant Sebastià
1923AthleticEuropa de Barcelona1-0Barcelona
1922BarcelonaR. Unió d’Irun5-1Vigo
1921AthleticAtlètic4-1Bilbao
1920BarcelonaAthletic2-0Gijón
1919Sorres de GetxoBarcelona5-2Madrid
1918R. Unió d’IrunReial Madrid2-0Madrid
1917Reial MadridSorres de Getxo0-1Barcelona
1916AthleticReial Madrid4-0Barcelona
1915AthleticRCD Espanyol5-0Irun
1914AthleticEspanya de Barcelona0-1Irun
1913BarcelonaReial Societat SS0-1Barcelona
1913Racing d’IrunAthletic1-0Madrid
1912BarcelonaGimnàstica Madrid2-0Barcelona
1911AthleticRCD Espanyol3-1Bilbao
1910BarcelonaRCD Espanyol3-2Madrid
1910AthleticBascònia1-0Sant Sebastià
1909CC Sant SebastiàRCD Espanyol3-1Madrid
1908Reial MadridVigo Sporting0-1Madrid
1907Reial MadridBiscaia de Bilbao1-0Madrid
1906Reial MadridAthletic4-1Madrid
1905Reial MadridAthletic1-0Madrid
1904Athletic(No va comparèixer)Madrid
1903AthleticReial Madrid3-2Madrid
1902Biscaia de BilbaoBarcelona0-1Madrid

 224 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!