Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Copa Argentina

EdicióCampió
1969Boca 3-1 / 0-1 Atlanta*
1970Suspesa abans de la disputa del partit de tornada de la final
2011/12Boca 2-1 Racing
2012/13Arsenal 3-0 Sant Llorenç
2013/14Huracà 0-0 (5-4) Rosari Central
2014/15Boca 2-0 Rosari Central
2015/16River 4-3 Rosari Central
2016/17River 2-1 Atlètic Tucumán
2017/18Rosari Central 1-1 (4-3) Gimnàstica (La Plata)
2018/19River 3-0 Central Còrdova (Santiago de l’Estero)
2019/21Boca 0-0 (5-4) Tallers (Còrdova)

*L’edició de 1969 es va disputar íntegrament en partits d’anada i tornada
** Havia de finalitzar el 2020, però es va postergar per al 2021 per la pandèmia de coronavirus

 232 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!