Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Copa Llibertadores

TemporadaGuanyadorsSegons
2021PalmeirasFlamengo
2020PalmeirasSantos
2019FlamengoRiver Plate
2018River PlateBoca Juniors
2017GrêmioLanús
2016Atl. NacionalInd. del Valle
2015River PlateTigres
2014San LorenzoNacional
2013Atl. MineiroOlimpia
2012CorinthiansBoca Juniors
2011SantosPeñarol
2010InternacionalGuadalajara
2009EstudiantesCruzeiro
2008LDU QuitoFluminense
2007Boca JuniorsGrêmio
2006InternacionalSão Paulo
2005São PauloAthletico PR
2004Once CaldasBoca Juniors
2003Boca JuniorsSantos
2002OlimpiaSan Cayetano
2001Boca JuniorsCruz Azul
2000Boca JuniorsPalmeiras
1999PalmeirasCali
1998VascoBarcelona
1997CruzeiroSp. Cristal
1996River PlateAmérica
1995GrêmioAtl. Nacional
1994VélezSão Paulo
1993São PauloUniv Católica
1992São PauloNOB
1991Colo ColoOlimpia
1990OlimpiaBarcelona
1989Atl. NacionalOlimpia
1988NacionalNOB
1987PeñarolAmérica
1986River PlateAmérica
1985ArgentinosAmérica
1984IndependienteGrêmio
1983GrêmioPeñarol
1982PeñarolCobreloa
1981FlamengoCobreloa
1980NacionalInternacional
1979OlimpiaBoca Juniors
1978Boca JuniorsCali
1977Boca JuniorsCruzeiro
1976CruzeiroRiver Plate
1975IndependienteUnión Española
1974IndependienteSão Paulo
1973IndependienteColo Colo
1972IndependienteUniversitario
1971NacionalEstudiantes
1970EstudiantesPeñarol
1969EstudiantesNacional
1968EstudiantesPalmeiras
1967Racing ClubNacional
1966PeñarolRiver Plate
1965IndependientePeñarol
1964IndependienteNacional
1963SantosBoca Juniors
1962SantosPeñarol
1961PeñarolPalmeiras
1960PeñarolOlimpia

 123 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!