Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Bundesliga

TemporadaGuanyadorSegons
2021-2022FC Bayer MunicBV Borussia Dortmund
2020-2021FC Bayer MunicRB Leipzig
2019-2020FC Bayern MunicBV Borussia Dortmund
2018-2019FC Bayern MunicBV Borussia Dortmund
2017-2018FC Bayern MunicSchalke 04
2016-2017FC Bayern MunicRB Leipzig
2015-2016FC Bayern MunicBV Borussia Dortmund
2014-2015FC Bayern MunicVfL Wolfsburg
2013-2014FC Bayern MunicBV Borussia Dortmund
2012-2013FC Bayern MunicBV Borussia Dortmund
2011-2012BV Borussia DortmundFC Bayern Munic
2010-2011BV Borussia DortmundBayern Leverkusen
2009-2010FC Bayern MunicSchalke 04
2008-2009VfL WolfsburgFC Bayern Munic
2007-2008FC Bayern MunicSV Werder Bremen
2006-2007VfB StuttgartSchalke 04
2005-2006FC Bayern MunicSV Werder Bremen
2004-2005FC Bayern MunicSchalke 04
2003-2004SV Werder BremenFC Bayern Munic
2002-2003FC Bayern MunicVfB Stuttgart
2001-2002BV Borussia DortmundBayer Leverkusen
2000-2001FC Bayern MunicSchalke 04
1999-2000FC Bayern MunicBayer Leverkusen
1998-1999FC Bayern MunicBayer Leverkusen
1997-1998FC KaiserslauternFC Bayern Munic
1996-1997FC Bayern MunicBayer Leverkusen
1995-1996BV Borussia DortmundFC Bayern Munic
1994-1995BV Borussia DortmundSV Werder Bremen
1993-1994FC Bayern MunicFC Kaiserslautern
1992-1993SV Werder BremenFC Bayern Munic
1991-1992VfB StuttgartBV Borussia Dortmund
1990-1991FC KaiserslauternFC Bayern Munic
1989-1990FC Bayern MunicFC Köln
1988-1989FC Bayern MunicFC Köln
1987-1988SV Werder BremenFC Bayern Munic
1986-1987FC Bayern MunicHamburger SV
1985-1986FC Bayern MunicSV Werder Bremen
1984-1983FC Bayern MunicSV Werder Bremen
1983-1984VfB StuttgartHamburger SV
1982-1983Hamburger SVSV Werder Bremen
1981-1982Hamburger SVFC Köln
1980-1981FC Bayern MunicHamburger SV
1979-1980FC Bayern MunicHamburger SV
1978-1979Hamburger SVVfB Stuttgart
1977-1978FC KölnBorussia Mönchengladbach
1976-1977Borussia MönchengladbachSchalke 04
1975-1976Borussia MönchengladbachHamburger SV
1974-1975Borussia MönchengladbachHertha Berlín SC
1973-1974FC Bayern MunicBorussia Mönchengladbach

 138 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!