Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Palmares Brasileirao SerieA

AnyCampió
2021Atlético Mineiro
2020Flamengo
2019Flamengo
2018Palmeiras
2017SC Corinthians
2016Palmeiras
2015SC Corinthians
2014Cruzeiro
2013Cruzeiro
2012Fluminense
2011SC Corinthians
2010Fluminense
2009Flamengo
2008São Paulo FC
2007São Paulo FC
2006São Paulo FC
2005SC Corinthians
2004Santos FC
2003Cruzeiro
2002Santos FC
2001Atlético Paranaense
2000Vasco da Gama
1999SC Corinthians
1998SC Corinthians
1997Vasco da Gama
1996Grêmio
1995Botafogo
1994Palmeiras
1993Palmeiras
1992Flamengo
1991São Paulo FC
1990SC Corinthians
1989Vasco da Gama
1988Bahia
1987Sport
1986São Paulo FC
1985Coritiba
1984Fluminense
1983Flamengo
1982Flamengo
1981Grêmio
1980Flamengo
1979SC Internacional
1978Guarani
1977São Paulo FC
1976SC Internacional
1975SC Internacional
1974Vasco da Gama
1973Palmeiras
1972Palmeiras
1971Atlético Mineiro
1970Fluminense
1969Palmeiras
1968Botafogo, Santos FC
1967Palmeiras, Palmeiras
1966Cruzeiro
1965Santos FC
1964Santos FC
1963Santos FC
1962Santos FC
1961Santos FC
1960Palmeiras
1959Bahia

 107 total views,  1 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
Catalan Catalan Spanish Spanish
error: El contingut està protegit!!