Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Copa del Rei

La Copa del Rei de futbol 2021-22 és l’edició número 118 de la competició nacional per eliminatòries del futbol espanyol. Hi participaran un total de 116 equips: els 20 equips que van disputar la Primera la temporada anterior, els 22 equips que van disputar la Segona Divisió la temporada anterior, 28 equips que van participar a Segona B, 32 equips que van participar a Tercera Divisió, els 4 equips semifinalistes de la Copa Federació i els 10 equips, dintre els vint provinents de les primeres divisions regionals, vencedors de l’eliminatòria prèvia.

Format 

  • 20 equips de Primera Divisió . Els quatre classificats per a la Supercopa d’Espanya entraran a la tercera ronda eliminatòria (setzens de final).
  • 22 equips de Segona Divisió .
  • 28 equips de Segona Divisió B .
  • 32 equips de Tercera Divisió . Els 18 equips que acabin en primera posició dels subgrups C (sempre que no siguin filials o dependents, cas en què recauria en la següent posició amb un equip que pugui disputar la Copa del Rei) més els 14 segons dels subgrups C.
  • 4 equips semifinalistes de la Copa RFEF .
  • 10 equips de les primeres divisions regionals . Sortiran d’una eliminatòria prèvia entre els campions de cadascuna de les vint federacions territorials.

Per accedir a la final, es disputaran sis rondes eliminatòries, totes a partit únic a excepció de les semifinals, que es disputaran en format d’anada i tornada. A la primera ronda eliminatòria, els 10 equips procedents de la Prèvia Interterritorial s’aparellaran amb 10 de Primera Divisió. Els 28 equips restants de Primera i Segona Divisió s’emparellaran amb els 4 procedents de la Copa RFEF , els 21 que competiran a Tercera Divisió i tres Segona B . La resta dels equips de Segona B s’enfrontaran entre si. Queden exempts els equips participants de la Supercopa fins a setzens de final. Es jugaran un total de 56 partits, amb 112 equips participants. Els guanyadors accediran a la Segona ronda.

Tots els partits es disputaran al camp de l’equip de menor categoria. En cas de mateixa categoria serà a sorteig pur, al camp del primer equip que surti al sorteig.

 398 total views,  4 views today

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
error: El contingut està protegit!!