Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Victoria al Reale Arena

1 min read

El Reial Madrid. S’ha Imposat 0-2 al Reale Arena a la Reial Societat en un partit en el qual si enfrontaven el 1r amb el 2n, no va començar sent un partit fàcil pels d’Ancelotti, no hi va haver gaires ocasions a la primera part, però la cosa milloraria a la segona part. Només començar la segona part, gol de Vinicius que s’associava amb Jovic que va entrar per Benzema perquè el francès es va lesionar, El segon gol arribaria en un córner en el qual desvia Casemiro que li acaba arribant a Jovic que remataria de Cap per batre la Porteria de Remiro i posar el 0-2 el Real Madrid amb aquesta victòria allunya als Altres equips de La lluita per la lliga Ara el Madrid li treu 10 punts al Atleti i 16 al Barça i 8 punts al Sevilla (segon classificat), ja que Aquests han Pinxat Avui.

Real Madrid - Real Sociedad. (Foto: Twitter)
Real Madrid - Real Sociedad. (Foto: EFE)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
error: El contingut està protegit!!