Info Futbol

TOTA LA INFORMACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL

Líders!!!

1 min read

VICTÒRIA DEL REIAL MADRID

El Reial Madrid li ha guanyat l’Athlètic 1-0 que es devia haver jugat abans a l’octubre, però va ser ajornat, es torna amb un gol de Benzema que jugava després d’haver acabat 4t a la votació de la pilota d’or, el públic en un moment del partit varen corejar Karim, Balon d’Oró! Karim, Balon d’Oró! ,l’athlètic va tenir bastants oportunitats per errors de la defensa del Madrid, però no els varen saber aprofitar per al que no es va acabar marcant ara el Madrid es posa a 7 punts del segon el Atletic de Madrid que en te 29 punts els mateixos que els tercers la Reial Societat però encara els hi falta un partit per Jugar. No ha sigut un bon partit per part del Madrid, però és important haver sacat els tres punts que aferren als merengues al primer lloc de La taula de Classificació.

Imagen

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere by AF themes.
error: El contingut està protegit!!