Info Futbol

TODA LA INFORMACIÓN DEL FUTBOL MUNDIAL

Victoria del Real Madrid

1 minuto de lectura

El Real Madrid LI va guanyar al Shakhtar Donetsk 2-1 en un partit en el qual va començar a Guanyar el Real Madrid amb gol de Karim Benzema en un mal pas del defensa de l’equip contrari que va propinar en gol de Benzema més tard Va empatar el Shakhtar amb un gol de Fernando que va empatar el marcador, però no va ser suficient per poder guanyar-li al Real Madrid, més Tard va remuntar el Real Madrid amb un altre gol de Benzema a Pas de Vinicius Junior que li va deixar la pilota Només empènyer la pilota

Més històries

1 minuto de lectura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Potser t'ho has perdut

jugadors de boca celebran el titol 1 minuto de lectura
1 minuto de lectura
Copyright © Tots els drets reservats. | Newsphere por AF themes.
error: El contingut està protegit!!